Reizen

Dat zijn de rondleidingen door de collectie van Peru in het museum van Amerika

Pin
Send
Share
Send
Send


Rondleidingen door de Peruaanse collectie van het Museum van Amerika in Madrid

Onder het geweldige aanbod van musea in Madridmogelijk de museum van amerika is een van de minst bekende, en dat is de instelling in Spanje die de grootste verzameling archeologische en artistieke stukken uit Amerika bewaart, met meer dan 26.000 objecten.

Nu heb je een goede kans om ontdek het museum van amerika, of opnieuw bezoeken, zoals mijn geval was, door je aan te melden voor een van de rondleidingen door de Peru-collectie Ze worden in het weekend gehouden.

de Peruaanse collectie van het Museum of America Het is een van de grote attracties van hetzelfde, en in samenwerking met PromPerú, VVV van genoemd Amerikaans land, worden elk weekend vier routes gemaakt door het museum met verschillende benaderingen van de cultuur, geschiedenis en attracties van Peru, naar door de verzameling objecten die in het museum worden tentoongesteld.


Museum van Amerika in Madrid

Dus je hebt er een Archeologie route waarmee je de oude beschavingen in Peru kunt ontdekken.

de Koloniale route Het richt zich op de artistieke uitingen die bestonden tijdens het Spaanse koloniale tijdperk en zijn banden met religie. Het laat je ook kennismaken met het dagelijks leven door meubels, huishoudelijke meubels en persoonlijke ornamenten.

de etnologie route duikt in de traditionele culturen van Peru, vooral door feesten, dansen en muziek. En ten slotte de natuurpad Hiermee kunt u de grote landschapsdiversiteit ontdekken die in dat land bestaat, evenals de parken en natuurreservaten.


Mochica-keramiek in de Peruaanse collectie van het Museum of America

Voor mijn bezoek koos ik de Archeologie route, waarin uit de kennis van de verschillende natuurlijke habitats die in Peru bestaan ​​(droge kust, Andesgebergte, bergachtig oerwoud, vlak oerwoud), de grote diversiteit aan eeuwenoude culturen wordt begrepen. Dus, voorbij de belangrijkste en bekendste, de Incas, tijdens het bezoek ontdek je de kenmerken van andere culturen, zoals Moche, Sican, Nasca of Paracas.

Tijdens uw rondleiding door het museum kunt u tal van objecten zien, zoals het fijne keramiek van cultuur Mocheof aardewerk Nasca, met de symbolen die dieren of hun vaten van vertegenwoordigen trofee hoofden.

U zult ook ernstige goederen zien Incas, met zijn grote vaten versierd met het altijd aanwezige ruitsymbool, of het indrukwekkende mummies van Paracas.


Inca ajuar in de Peruaanse collectie van het Museum of America

Zonder twijfel is deelname aan een van deze rondleidingen de beste manier om de collectie van het museum, en met name de Peruaanse, te leren kennen en begrijpen.

naar ga naar het museum van amerika je moet naar Moncloa gaan en je vindt het naast de uitkijktoren die bekend staat als Vuurtoren van Moncloa.

de Bezoekuren van de Peruaanse collectie van het Museum of America Het zijn zaterdagen en zondagen, om 11 en 13 uur, en ze worden verdeeld volgens een vastgestelde kalender, die voor dit jaar 2013 eindigt op 15 december.


Mummie van Paracas in de Peruaanse collectie van het Museum of America

de Peru bezoeken zijn gratis, dus je hoeft alleen de prijs van de ingang van het museum te betalen (algemeen, 3 euro; verlaagd, 1,5 euro). Ze duren ongeveer een uur en u kunt zich aanmelden voor het gewenste thema; en zelfs om te profiteren van het bezoek aan het museum, in twee opeenvolgende op dezelfde dag.

Om je aan te melden voor bezoeken moet je vooraf reserveren in de mail[email protected].

Hier heb je meer Foto's uit de Peruaanse collectie van het Museum of America.

<>

Video: Holland America's MS Rotterdam Cruise Ship Tour 2017 - Holland America Line (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send