Reizen

Coast to Coast (53) - Loop op Hollywood Boulevard in Los Angeles

Pin
Send
Share
Send
Send


Hollywoodbezoeken in Los Angeles

na Las Vegas bezoekenonze road trip door de Verenigde Staten neemt ons mee Los Angeles.

We hadden besloten direct naar toe te gaan Hollywood, na twijfel over het nemen van een langere tour en het oversteken van de Death Valley National Park, maar uiteindelijk gooien we het weg.

Het was een dag van overgang, van weg, van aankomst in Californië, het beloofde land. Aangename reis, met groenere en minder dorre landschappen dan gezien in Arizona.

Onderweg stopten we voor een goede tijd in een restaurant genaamd Peggy Sue Behoort tot een ketting met dezelfde naam en die volledig is versierd met motieven uit de jaren 50. Het is echt leuk en plezierig.


Het ketenrestaurant van Peggy Sue in Californië

Het personeel en de serveersters, dames van een bepaalde leeftijd, waren op dat moment ook gekleed. Ze hebben ons het beste voorbereid hotdog, volgens hen, uit dit deel van de wereld, wat echt goed was (herhaalde ik!).

We zijn aangekomen bij het hotel in Hollywood rond 13.15 uur en we gingen meteen op pad voor een lunch in een van de drie restaurants die werden aanbevolen. Uiteindelijk neigen we naar een Thais restaurant genaamd Thaise Patio, gelegen in Hollywood Boulevard.

Eerst merkte ik enige terughoudendheid op in mijn reis- en tafelgenoten met betrekking tot het selecteren van de gerechten, maar uiteindelijk hielden we echt van Thais eten en bier.


Hollywood Boulevard in Los Angeles


Hollywood Walk of Fame in Los Angeles

Eigenlijk onze verblijf in Los Angeles bijna uitsluitend gericht op Hollywood en omgeving.

Los Angeles is een geweldige metropool, zonder een downtown uniek, gevormd door een veelheid van buurten of gebieden, waarin n gelegenheden worden onderscheiden door etnische groepen (Thaise buurt, Chinatown, Armeense buurt, Pools, Vietnamees, ...).

De Hispanic is in alles erg aanwezig Los Angeles gebiedenen het is de taal die op straat wordt gehoord. In de supermarkt waar we in de buurt van het hotel gingen kopen (we verbleven 3 nachten), was alle service Spaans.


Hollywood Walk of Fame in Los Angeles

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

De kassier legde op ons verzoek uit dat hij heel goed was in de Verenigde Staten, waar hij werkte en een fatsoenlijk leven leidde. Hij vertelde ons ook dat het beveiligingsniveau in Los Angeles afhing van de gebieden in de stad en dat over het algemeen alles erg veilig was, maar dat we niet konden denken aan het passeren van een straat (ik weet niet meer welke ...) omdat Daar was het gevaarlijk.

Na de lunch zijn we naar Hollywwod Boulevard gelopen, waar we van buitenaf zagen Madame Tussaud's en de Kodak-theater. In de verte, op een nabijgelegen heuvel, zien we ook de grote en beroemde en enorme HOLLYWOOD-poster.

Dat herinner ik je eraan Hollywood Het is een district van de stad Los Angeles, wiens naam wordt geassocieerd met het hoofdkantoor van de Amerikaanse filmindustrie.


Hollywood Walk of Fame in Los Angeles

De eerste studio in de omgeving van Hollywood werd opgericht in 1911. In datzelfde jaar werden daar nog eens 15 studies opgericht, voornamelijk vanwege het goede weer dat buiten fotograferen mogelijk maakte.

Sindsdien is de Hollywood district het evolueerde naar het mekka van de cinema in de hele westerse wereld. Hollywood is nu meer een nostalgisch merk dan een realiteit in de filmwereld.

De studio's en producenten Universal Pictures, Fox Film Corporation (later bekend als de 20th Century Fox), United Artists, Warner Bros, Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures, Paramount Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures Group en anderen zijn hier gevestigd bekend.


Stedelijk vervoer in Los Angeles

We brachten een lange tijd door met het verkennen van het gebied, de Hollywood Boulevard, op zoek naar de namen van filmfijnheden op de vloersterren, evenals de voet- en handafdrukken op de Walk of Fame.

Veel modewinkels, met veel parafernalia richting filmsterren. We gingen een winkelcentrum binnen waar we op dat moment wat vruchtensappen hadden geperst, die echt vers en smakelijk waren.

We liepen de vijf kilometer terug die ons van het hotel scheidden.

Vandaag hebben we al 5000 mijl afgelegd !! En we blijven gezond, gered, gemotiveerd en genieten !!

Warme dag in en rond Las Vegas en koel in Hollywood, slechts 20 graden.

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

VOLG DE VERSCHILLENDE Fasen van de COSTA naar COSTA-REIS

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada.

Boek een hotel voor uw reis op Booking.com

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GIDSEN REIS naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: TOP 10 Things to Do in CALIFORNIA in 2019. Travel Guide (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send