Reizen

Terracotta Legertentoonstelling in het cultureel centrum Fernán Gómez, tot 20 april

Pin
Send
Share
Send
Send


Terracotta Legertentoonstelling in het Fernán Gómez-centrum in Madrid

Tijdens mij reis naar China Een paar jaar geleden had ik het fortuin van bezoek in Xian de Terracotta Warrior Army opgravingen, en afgezien van te worden beschouwd als Werelderfgoed door de UnescoIk verzeker u dat het een van de is Wereldwonderen.

Als voorgerecht voor een mogelijke reis naar Xian en om te leren over de indrukwekkende geschiedenis van dit ongelooflijke leger terracotta figuren, in Madrid je hebt nog tijd tot 20 april om de te bezoeken blootstelling Terracotta leger (Terracotta leger), in de Fernán Gómez expositiecentrum, in de Plaza de Colón, nadat de sluitingsdatum twee keer is verlengd.

Het is een geweldige tentoonstelling met meer dan 150 levensgrote replica's, die al andere Europese steden heeft bezocht, de laatste, Den Haag, en dat zijn duurzaamheid in Madrid naar de Verenigde Staten zal reizen.

Hierin kunt u eerst replica's zien van enkele van de objecten die zijn gevonden in de Xian-opgravingen.


Replica van Pit 1 op de tentoonstelling Terracotta Army in Madrid

Het was in het jaar 209 voor Christus. toen rond het mausoleum van de eerste Chinese keizer, van de dynastie Qin, het indrukwekkende terracottaleger werd begraven, met duizenden krijgersfiguren, paarden, auto's, enz., waarvan slechts een klein deel, ongeveer 7.000 figuren, aan het licht zijn gebracht.

En onthoud dat de exacte locatie van het genoemde mausoleum zich nog moet bevinden en geopend; Het is een van de grote juwelen die nog door de archeologie ter wereld worden ontdekt.

Bezoek de tentoonstelling Terracotta Army in Columbus

Terwijl je door de Terracotta Leger tentoonstelling, in de hoofdkamer kun je in detail de replica's van sommige figuren zien, waar je kunt zien dat elk van hen verschillend is in hun uniform, hun gezicht, enz. Het is een van de dingen die je het meest verrast als je de enorme ziet levend leger.

Je vindt er ook tal van informatieve panelen die de tentoonstelling een zeer didactisch karakter geven.


Strijder in de tentoonstelling van het Terracottaleger in Madrid

De meest prominente hoek van de tentoonstelling van de Plaza de Colón het is de kamer waar een klein gedeelte van de Put 1 van de Xian-opgravingen, de belangrijkste en meest indrukwekkende voor zijn afmetingen.

Door middel van een audiovisuele presentatie worden in die ruimte de verschillende kenmerken van het leger getoond en de geschiedenis en curiosa erover verteld.

Het is duidelijk dat het ongelooflijke gevoel van grootte dat het produceert wanneer bezoek de Terracotta Warriors in Xian u zult het niet hebben tijdens uw bezoek aan de Fernán Gómez centrum tentoonstelling, maar het is een goede snack om je kennis te laten maken met zijn geschiedenis.


Object in de tentoonstelling van het Terracottaleger in Madrid

Terracotta Army tentoonstellingsschema

de bezoekuren van de tentoonstelling Terracotta Army ze zijn van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur en op zon- en feestdagen van 10.00 tot 19.00 uur, met de laatste toegang één uur voor sluitingstijd.

Op nieuwjaars- en kerstdagen is het schema van 16.30 uur tot 21.00 uur en op maandag is de tentoonstelling gesloten voor het publiek.

Bezoeken worden elk half uur uitgevoerd met toegang omdat de maximale gelijktijdige capaciteit niet meer dan 250 personen bedraagt.

de ticketprijzen ze zijn, volwassenen, 7 euro tijdens de week en 9 euro van vrijdag tot zondag; Kinderen tot 12 jaar, 5 euro en kinderen tot 4 jaar, gratis toegang. Prijzen voor studenten, werklozen, gehandicapten en gepensioneerden, 6 euro. De huur van de audiogids kost 2 euro.

Foto's Tentoonstelling Terracotta Army

Hier heb je meer foto's van de tentoonstelling Terracotta Army in Fernán Gómez.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send