Reizen

Tentoonstelling De laatste Rafael in het Prado Museum, tot 16 september

Pin
Send
Share
Send
Send


Tentoonstelling The Last Raphael in het Prado Museum in Madrid

Tot 16 september u kunt zie in het Prado-museum van Madrid de tentoonstelling The Last Raphael opgedragen aan de Italiaanse renaissancekunstenaar Rafael Sanzio.

Na het grote succes dat hij aan het begin van het seizoen heeft gehad Hermitage tentoonstelling, nu de Prado Museum presenteer de eerste blootstelling gewijd aan de laatste fase van Rafael's werk, evenals zijn discipelen Giulio Romano en Gianfresco Penni.

Gemaakt in samenwerking met de Parijs Louvre Museum, waar het vanaf oktober zal worden tentoongesteld tentoonstelling The Last Raphael, dat begint over Madridpresenteert 74 werken tussen schilderijen en tekeningen, gericht op de laatste zeven jaar van zijn leven, toen hij stierf op 37 in Rome.

In die tijd was Rafael bezig met het decoreren van de kamers van het Vaticaan, samen met andere kunstenaars zoals Miguel Angel, en zijn werkplaats werd van groot belang omdat hij tot 50 leerlingen en assistenten had.

De tentoonstelling presenteert 44 werken van Rafael zelf, samen met 30 werken van de eerder genoemde Romano en Penni, evenals andere discipelen van de workshop.

de Openingstijden van de tentoonstelling El Ultimo Rafael in het Prado Museum ze zijn van maandag tot zaterdag, van 10.00 tot 20.00 uur, en op zon- en feestdagen, van 10.00 tot 19.00 uur.

de ticketprijzen ze zijn, de algemene ingang, 12 euro, en 6 euro de gereduceerde ingang, waarmee je ook de permanente collectie kunt bezoeken.

Evenzo kunt u in de periode juni tot september deelnemen aan een van de educatieve gesprekken die u de sleutels om Rafael's tentoonstelling te bezoeken later.

Gemaakt in het Auditorium van het Prado Museum, en gratis toegang, hier kun je de data en tijden van deze educatieve gesprekken.

<>

Video: Laatste maricool opent tentoonstelling Deo Gratias (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send