Reizen

Menselijke lichamen tentoonstelling in het Casa de Campo, vanaf 12 mei

Pin
Send
Share
Send
Send


Menselijke lichamen tentoonstelling in hal XII van het Casa de Campo in Madrid

Vanaf 12 mei je kunt het nieuwe geweldig bezoeken blootstelling in Madrid, Menselijke lichamen, die plaatsvindt in de Hal XII Al Place van de kermis van de Landhuis, hetzelfde waar het vorig jaar werd gehouden Tutankhamun-tentoonstelling.

de Human Bodies-tentoonstelling (Menselijke lichamen) presenteert op pedagogische wijze de ontwikkeling van het menselijk lichaam en zijn verschillende botten, spieren, bloedsomloop, enz ...

Om deze blootstelling uit te voeren, zijn verschillende menselijke lichamen gedurende een aantal maanden behandeld met een systeem genaamd plastination, die geleidelijk vetweefsels vervangt door een polymeer, zodat het oorspronkelijke uiterlijk van de verschillende delen van het menselijk lichaam behouden blijft.

Dankzij plastinication hierin blootstelling van het menselijk lichaam je kunt zien 10 complete lichamen en 150 stuks individuele orgels.

de Human Bodies-tentoonstelling Het is een gezamenlijk idee van het productieteam Procidis, die in de jaren 80 de televisieserie ontwikkelde Het menselijk lichaamen van het bedrijf Musealia.

de bezoek aan de tentoonstelling Human Bodies duurt anderhalf uur en wordt uitgevoerd met een systeem van audiogids, service inbegrepen in de prijs van het ticket, waarmee u de volledige ontwikkeling ervan kunt volgen.

de Human Bodie-tentoonstellings, dat al in andere Spaanse steden is gezien, bevindt zich in het Casa de Campo de Madrid tot 23 oktober van dit jaar 2011.

De beste manier om aankomen voor het tentoonstellingsbezoek Het komt van het metrostation Het meer, op lijn 10, en als u met de auto gaat, moet u via de ingang van de Alto Extremadura van het beursterrein toegang hebben tot de ruime parkeergelegenheid bij Pavilion XII, naast het Crystal Pavilion.

de Human Bodies-tentoonstellingsschema's Ze zijn van 11 uur 's ochtends tot 21 uur' s middags en zijn de laatste toegang om 20 uur 's avonds.

de ticketprijzen Ze zijn 10 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen van 7 tot 18 jaar, studenten en gepensioneerden.

INSCHRIJVEN VOOR GIDSEN REIZEN

Als u zich abonneert op Gidsen reizen naar Madrid, ontvangt u in uw e-mail alle nieuwe onderwerpen over tentoonstellingen in Madrid Ik zal in de toekomst publiceren.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GUIDES TRAVEL naar MADRID per e-mail

<>

Video: John Maeda: Designing for simplicity (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send