Reizen

Kust tot kust (57) - Bezoek aan de pier en het strand van de spieren in Santa Monica

Pin
Send
Share
Send
Send


Pier op Santa Monica-strand in Los Angeles

Na onze Bezoek Universal Studies in Los Angelestijdens de road trip door de Verenigde Staten, gingen we naar Santa Monica, bevolking aan de Pacifische kust van het grote Los Angeles.

Tijdens de tour vonden we veel verkeer, waarvan we dachten dat het was omdat het zaterdag was en veel mensen naar de strandgebieden moesten gaan.

Bij aankomst Santa Monica, we wandelen door de stad maar vooral het strand en de omgeving. En evenzo voor zijn beroemde steiger pier die ongeveer 300 meter binnenkomt in de Stille Oceaan.


Pier op Santa Monica-strand in Los Angeles

De pier, die alleen voor voetgangers is, heeft vele attracties voor alle smaken: muzikanten, jongleurs, clowns, enz ... Evenals bars en terrassen, veel mensen en veel vissers.

We konden ook het teken zien dat het einde (of het begin) van de aangeeft historische route 66, van waaruit we ongeveer 2.000 kilometer hadden afgelegd. Een paar dagen later konden we de cirkel sluiten door in Chicago de poster te zien die het begin - of het einde aankondigde - afhankelijk van hoe je het bekijkt, van deze beroemde snelweg.

Het was een zeer aangename middag, met een perfecte temperatuur, wandelen door de beroemde Spieren strand, wat erg levendig was. Er waren veel mensen die genoten van de meest uiteenlopende activiteiten, van fitnesslessen of aerobics in het zand tot verschillende sporttrainingen.


Einde van Route 66 op Santa Monica Beach in Los Angeles

Er waren ook enkele linten die ongeveer 40 centimeter boven de grond hingen, waar mensen liepen om hun evenwicht te bewaren, evenals honkbal- en voetbalwedstrijden.

We hebben ook gekeken naar iets vergelijkbaars met een baan van ongeveer 70 meter lang, met een metalen structuur waar sommige touwen hingen met aan het einde bevestigde ringen, die op een hoogte van ongeveer 2,5 meter uit de grond werden geheven, en waarbij de betreffende atleten van de ene naar de andere kant moeten gaan en tussen de ringen heen en weer slingeren.

We waren bijna een uur in de Spieren strand kijkend naar de successen en mislukkingen van de deelnemers, sommige behoorlijk expert, anderen meer rookies, en sommige koeler dan een acht. Om deze rondreis echt snel te kunnen maken, van ring tot ring, was een goede fysieke vorm en een goede training vereist.


Santa Monica Muscles Beach in Los Angeles

de Santa Monica strand het is enorm, echt smeltkroes van verschillende soorten mensen, rassen en talen, met veel Castiliaans in de omgeving. Geweldige ervaring, hoewel we niet baden, omdat we geen zwempak droegen.

Het meest emotionele deel van de dag is dat zowel Aurora als ik het al hadden voltooid kust tot kustvan Asbury park in New Jersey, in de Atlantische Oceaan, tot Santa Monica in Californië, in de Stille Oceaan. We omhelsden elkaar stevig op die pier. Aurora weet niet precies waarom die knuffel was, maar ik wel. U zult het ontdekken door deze regels te lezen.

De dag was bewolkt in de ochtend en zonnig in de middag, met een temperatuur tussen 20º en 25º.


Santa Monica Beach in Los Angeles

VERGEET UW REISVERZEKERING NIET

Organiseert u uw reis naar de Verenigde Staten? Ga niet zonder huur eerst uw reisverzekeringen hier we leggen uit waarom. Als je hem bij ons inhuurt, heb je een 5% korting.

Meer foto's van Santa Monica

DOWNLOAD HET EBOOKBOEK van ROAD TRIP COSTA naar COSTA

Naast het volgen van de verschillende stadia van de road trip van kust naar kust reis door de Verenigde Staten en Canada, kunt u alle informatie in één enkel document laten samenstellen. Download hiertoe de ebook boek "18118 kilometer door de Verenigde Staten en Canada".

VOLG DE VERSCHILLENDE Fasen van de COSTA naar COSTA-REIS

Ik nodig je uit om de kroniek van deze grote te volgen road trip kust tot kust reis door de Verenigde Staten en Canada.

Als u zich abonneert op Reisgidsen naar de Verenigde Staten, ontvangt u elk hoofdstuk in uw e-mail op de dagen waarop ze worden gepubliceerd.

U hoeft alleen uw e-mailadres in het bijgevoegde formulier op te nemen en u ontvangt onmiddellijk een verificatie-e-mail waarmee u het abonnement kunt activeren.

Ontvang GUIDES TRAVEL naar VERENIGDE STATEN per e-mail

HANDIGE DIENSTEN voor uw REIS

<>

Video: We Walked 36km for Food - Coast to Coast. Eatbook Vlogs. EP 57 (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send