Reizen

Tentoonstelling van Antonio López in het Thyssen-Bornemisza-museum, tot 25 september

Pin
Send
Share
Send
Send


Gran Vía van Antonio López, op de museumtentoonstelling Thyssen-Bornemisza in Madrid

Het is zeker een van de tentoonstellingen zomerster in Madrid. Het werk van Antonio Lopez, de meest prestigieuze Spaanse kunstenaar ter wereld, dat zie je in de tentoonstelling die tot 25 september vindt plaats in de Thyssen-Bornemisza-museum.

Zeker als je het over hebt Antonio Lopez Denk aan je beroemde schilderijen van de Gran Vía in Madrid. Maar in de Thyssen-tentoonstelling je hebt de gelegenheid om te zien 130 werken die een autobiografische beoordeling van zijn artistieke werk veronderstellen.

Inderdaad, in de Antonio López's tentoonstelling van het Thyssen-Bornemisza museum Je kunt werken zien die dateren uit de jaren 50, zowel schilderen, tekenen als sculpturen.

De werken die worden gepresenteerd door de hoofdvertegenwoordiger van het hedendaagse Spaanse realisme komen uit privécollecties en transfers van andere musea, zoals de Reina Sofia van Madridde Bilbao Fine Arts of de George Pompidou uit Parijs.

Maar we kunnen ook werken zien uit de privécollectie van Antonio López, waarvan sommige niet zijn gepubliceerd.


Griekse hoofd en blauwe jurk op de Antonio López-tentoonstelling van het Thyssen-Bornemisza-museum in Madrid

De tijdelijke tentoonstelling wordt voltooid met de vertoning in een van de kamers van twee documentaires er voor gemaakt, met afbeeldingen van Antonio López en zijn werk van het afgelopen jaar.

Evenzo de film The Quince Sun, door Víctor Erice, wordt elke zaterdag van juli geprojecteerd.


Gran Vía bij de tentoonstelling Antonio López van het Thyssen-Bornemisza-museum in Madrid

de Antonio López's tentoonstellingsschema in het Thyssen-Bornemisza-museum Ze zijn van dinsdag tot zaterdag van 10.00 tot 23.00 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. De laatste toegang is een half uur vanaf de sluitingstijd.

de Antonio López's ticketprijzen voor tentoonstellingen Ze zijn 10 euro, de algemene ingang, 7 euro de gereduceerde toegang, voor mensen ouder dan 65, gepensioneerden, studenten en familiegroepen. De toegang is gratis voor kinderen onder de 12 jaar en werkloze burgers.

Je hebt ook gecombineerde tickets voor bezoek de tentoonstelling van Antonio López en de permanente collectie, 14 euro, de ingang genereert, en 8,50 euro, de gereduceerde.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send