Reizen

Tentoonstelling van impressionistische schilder Renoir in het Prado Museum, tot 13 februari

Pin
Send
Share
Send
Send


Tentoonstellingspassie voor Renoir in het Prado-museum in Madrid

Zodra de turner tentoonstelling in de Prado Museum van Madrid, in een korte tijd heb je de mogelijkheid om een ​​te zien blootstelling van een andere grote wereldartiest, in dit geval de impressionistische schilder Renoir.

19 oktober tot 13 februari 2011 (UPDATE: de bezoekdatum van de tentoonstelling is verlengd van 6 februari tot 13 februari) u kunt de tijdelijke tentoonstelling zien Passie voor Renoir, met 31 werken van een van de meest prestigieuze vertegenwoordigers van de impressionistische schilderkunst.

De verzameling getoond in de Prado Museum sinds half oktober behoort het tot de Amerikaanse verzamelaar Robert Sterling Clark, oprichter van Sterling en Francine Clark Art Institute gevestigd in Williamstown, Massachusetts.

de tentoonstelling Passion for Renoir Het wordt de eerste monografische tentoonstelling gewijd aan deze impressionistische schilder, en dat er meer werken te zien zijn. In de recente impressionistische schilderijententoonstelling in de Maphre Foundation waren enkele werken van Renoir te zien.

In de Renoir-tentoonstelling in het Prado-museum U kunt werken van de kunstenaar zien die tussen 1874 en 1900 zijn gemaakt, met een grote verscheidenheid aan genres, van het portret en de vrouwelijke figuur tot het landschap, stilleven en bloemen.

Momenteel zijn in Spanje de Thyssen-Bornemisza-museum Het is de enige openbare verzameling waar je wat werk van Renoir kunt zien.

Meer informatie over de tentoonstelling van Renoir in het Prado Museum

<>

Video: Jongkind tentoonstelling in Dordrechts Museum (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send