Reizen

Fototentoonstelling «Madrid, Oh Skies», op het terras van de Círculo de Bellas Artes

Pin
Send
Share
Send
Send


Terras van het Circulo de Bellas Artes de Madrid

Ja tijdens uw Madrid sightseeingtour u hebt daar geen gelegenheid toe gehad ga naar het terras van de Círculo de Bellas Artes, van waar u de zult hebben beste panoramische uitzichten uit gebieden zo emblematisch als de Cibeles-plein, Alcala Street of de Gran Via, nu heb je een goed excuus.

Tot 5 septemberin de terras van de cirkel van schone kunsten van MadridNaast het genieten van de bovengenoemde standpunten, heeft u de mogelijkheid om de fotografie tentoonstelling Madrid, oh schat!, die een selectie foto's laat zien die genomen zijn vanaf hetzelfde terras door enkele van de beste hedendaagse Spaanse fotografen.

In de fotografie tentoonstelling Madrid, oh schat! je kunt zien werken van 30 kunstenaars, waaronder Ramón Masats, Chema Madoz, Cristina García Rodero, Javier Vallhonrat, Alberto García-Alix, Ouka Leele en Francesc Catalá-Roca.

de terras van de cirkel van schone kunsten van Madrid, die zich bevindt in Alcala Street 42, vlak voor waar de Gran Via. de rooster Open voor het publiek in de maanden lente en zomer, van dinsdag tot zaterdag, van 11.00 tot 14.00 uur, en van 17.00 tot 21.00 uur en op zondag van 11.00 tot 14.00 uur.

de ticketprijs voor ga naar het terras van de Círculo de Bellas Artes, waar je nu kunt genieten van de fototentoonstelling Madrid, oh beste! Het kost maar twee euro.

Evenzo is deze fototentoonstelling opgenomen in de rondleidingen door de Circle of Fine Arts die plaatsvinden in de zomer van 2010.

<>

Pin
Send
Share
Send
Send