Reizen

Programma van de Nacht van de Theaters 2014 in Madrid op 27 maart

Pin
Send
Share
Send
Send


Theaternacht 2014 in Madrid

de volgende Donderdag 27 maart Het is een goede gelegenheid voor u om een ​​reünie te maken met het theater, ter gelegenheid van de viering van de Theaternacht 2014 in Madrid.

deze culturele activiteit gepromoot door de Gemeenschap van Madrid Het wordt gepresenteerd met meer dan 200 initiatieven die worden uitgevoerd in 118 ruimtes van de hoofdstad en de steden van de Gemeenschap, met als grote aantrekkingskracht de 50 procent korting op theaterkaartjes.

Maar naast het bijwonen van een theatervoorstelling van degenen die momenteel op het bord staan, de Theater nacht 2014 het is een datum waarop ze zich ontwikkelen culturele activiteiten in de straten en pleinen van Madridin het bijzonder in acht schilderachtige buitenruimtes.

Naast de 97 functies die plaatsvinden in theaters in Madrid en andere dorpen, zijn ook 119 activiteiten specifiek geprogrammeerd ter gelegenheid van deze viering op de 27e, die ook samenvalt met het jaar Wereldtheaterdag.

Deze activiteiten omvatten ontmoetingen van de acteurs met het publiek, concerten, tentoonstellingen, lezingen en bezoeken in de theaters.

Je kunt dit downloaden pdf met de volledig programma van de Theatre Night 2014 in Madrid.

<>

Video: Roswell Incident: Defense Department Interviews - Jed Roberts Marilyn Strickland Alice Knight (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send