Reizen

Programmering van de Science Week 2017, van 6 tot 19 november

Pin
Send
Share
Send
Send


Wetenschapsweek 2017 in Madrid

6-19 november de XVII-editie van deWetenschapsweek 2017culturele activiteit dat vindt plaats in de Gemeenschap van Madrid

In deze editie meer dan1.000 gratis activiteitenontwikkeld door meer dan 600 organisaties en instellingen die zich toeleggen op wetenschap en technologie in ongeveer 40 gemeenten, en de deelname van meer dan 3.000 wetenschappers.

Met het mottoMadrid leeft wetenschapdeWetenschapsweek in Madrid Het wordt georganiseerd door de Ministerie van Onderwijs van de Gemeenschap van Madriddoor deMadri + d Foundation.

De doelstellingen van deze stichting zijn het bevorderen van de oprichting van technologiebedrijven, de exploitatie van onderzoeksresultaten, financiering en wetenschappelijke cultuur.

In de Wetenschapsweek 2017 in Madrid verschillende activiteiten worden uitgevoerd thematische gebieden, zoals de stad van morgen, erfgoed en burgerschap; kwaliteit van leven, gezondheid en voeding; energie, milieu en duurzame ontwikkeling; Ruimte, territorium en transport; de informatie- en communicatiemaatschappij; en ten slotte, de basis van kennis.

Om deel te nemen aan de Activiteiten van de Science Week 2017Je moet je in de meeste gevallen eerder aanmelden, omdat plaatsen beperkt zijn.

de registratieperiode Het is al open sinds 23 oktober.

Om het te kennenagenda en programmeren u kunt de gebruiken activiteit zoeken, die zijn ingedeeld per onderwerp of raadpleeg de volledige lijst van activiteiten van de Science Week 2017.

Of als u wilt, kunt u de downloaden Wetenschapsweek APP met alle informatie over de geprogrammeerde activiteiten.

<>

Video: PopUpTv Nieuws: Robot-onderwijs op het Stedelijk Gymnasium Schiedam (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send