Reizen

2013 agenda van culturele en sportieve beurzen en evenementen in Madrid

Pin
Send
Share
Send
Send


Evenementenkalender 2013 in Madrid

de Madrid stad Het heeft de laatste jaren een aanzienlijke toeristische groei gekend, vooral vanwege de geweldige activiteit van culturele evenementen, waarop het traditioneel is staat van business center en beurzen.

Bovendien hebben deze culturele evenementen zich aangesloten bij de sportevenementen die zijn georganiseerd om het imago van Madrid als de toekomstige organiserende stad van te ondersteunen Olympische Spelen.

In feite zijn deze verschillende evenementen het beste voorwendsel geworden een bezoek plannen vanuit Madrid, lente en herfst zijn daar ideale tijden voor.

Dit is handig als u dit jaar een reis naar de hoofdstad wilt plannen Evenementenkalender 2013 in Madrid, die de. heeft gepubliceerd VVV-kantoor van de gemeenteraad.

Daarin worden de meest prominente van maand tot maand verzameld culturele en sportieve evenementenzoals tentoonstellingen of musical, evenals de beurzen die plaatsvinden op het hoofdkantoor van Ifema.

In dit verband moet worden opgemerkt voor de komende maanden de tentoonstelling van Impressionisme buiten in het museum Thyssen-Bornemisza. Of de nieuwe show Kooza van het circus van de zon, wat u kunt zien in de maand maart.

in maart komt naar de Juan March Foundation een Paul Klee's tentoonstelling, met werken uit zijn tijd in het Bauhaus. En in de Koninklijk theater handel de teneur Juan Diego Flórez in een Bizet-opera.

in april zonder twijfel is het hoogtepunt het Dalí's tentoonstelling in het Reina Sofía museum, maar de Fijnproevers Hal.

mei zal ons het brengen ATP Mutua Madrid Open tennistoernooien in de abattoir, de internationale fotografiebeursMadrid foto.

in juni de traditionele wordt gevierd Boekenbeurs, in het Retiro-park, en een Pisarro-tentoonstelling in het Thyssen-museum, Franse voorloper van het impressionisme.

In juli en augustus, het uitgebreide programma met muziek-, theater- en dansshows van de Villa zomers.

En al binnen oktoberde Architectuurweek.

november het is de maand van Jazzfestival en het internationale festival Madrid in dans. En ten slotte vult december Madrid met lichten en shows met alle evenementen van de Kerstfeestjes.

Hier kunt u de Agenda 2013 van culturele evenementen, sport en beurzen in Madrid downloaden.

<>

Video: De Culturele Agenda van augustus vanuit Theaters Tilburg (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send