Reizen

2016 Cervantino Marketshow-programma in Alcalá de Henares

Pin
Send
Share
Send
Send


Cervantino-markt in Alcalá de Henares

Van vrijdag 7 tot woensdag 12 oktober heb je een afspraak om Alcala de Henares met hem Cervantino-markt 2016.

Tijdens dit evenement, gehouden in de XVIII-editie, kun je er tot 62 dagelijkse shows van straattheater, dans en muziek.

de Cervantino-markt Het maakt deel uit van de Cervantine Week 2016 en van de handelingen van IV Eeuwfeest van de dood van Cervantes.


Cervantino-markt in Alcalá de Henares

In dit lange vakantieweekend zie je in de Historisch Alcala de Henares aan meer dan 80 acteurs en muzikanten die verschillende shows vertegenwoordigen die verband houden met de figuur van Miguel de Cervantes.

de Cervantino-markt 2016 opent officieel op vrijdag 7 om 12 uur 's ochtends met dePasacalles Opening die plaatsvindt op de Plaza de Cervantes.

In deze markt vindt u maximaal 400 eet- en ambachtelijke kraampjes, evenals thematische kampen en workshops met oude ambachten

Tijdens het weekend gedurende de dag zijn er theater- en circusvoorstellingen op straat, muziek en dans, die plaatsvinden in de straten en pleinen van het historische centrum van Alcalá de Henares.

Dus bijvoorbeeld in het nieuwe Comedy Corral Vanuit Plaza Palace kunt u een van de twee dagelijkse functies bijwonen van de voorstelling "Zijn gaat vóór".


Cervantino-markt in Alcalá de Henares

Geïnterpreteerd door de acteur Pere Ponce met vrije toegang die, in de woorden van zijn directeur Achero Mañas, is een pleidooi om het werk van Don Quixote naar de "gewone mensen" te brengen.

Aan de andere kant, de karakters van Don Quijote en Sancho ze paraderen elke dag om 12 en 18 uur begeleid door pipers, valkerijmeesters en slangenmeesters van de Plaza de Cervantes naar de Huerta del Obispo, door de hoofdstraat.

Toernooi in Cervantino Market

U kunt ook deelnemen aan de Gewoon toernooi waarin de waanideeën van de heer worden nagebootst Don Quichot.

Deze show is geïnspireerd op de kermis die verboden is tijdens de katholieke kerk in de vijftiende eeuw, en tijdens de emulatie van een gevecht kun je bewijs zien van ruitercapaciteit en voetgevechten met zwaarden, schilden, commando's en bijlen.

De palenque bevindt zich in Huerta del Obispo met een capaciteit voor 1.400 personen, met drie dagelijkse passen van zaterdag tot woensdag om 13.18 uur en 19.30 uur, behalve op vrijdag die alleen de avondsessies heeft.

de ticketprijs Het toernooi van Justas is 4 euro.

Hier kun je de pdf met het programma van de Cervantino Market 2016 van Alcalá de Henares met de details van alle shows en hun schema's.

Natuurlijk, ga voorbereid want in de vorige editie waren meer dan 400.000 mensen aanwezig.


Cervantino-markt in Alcalá de Henares

<>

Pin
Send
Share
Send
Send