Reizen

Programmering van het klassieke festival in de zomer van 2011 in de steden Madrid

Pin
Send
Share
Send
Send


Klassiek zomerfestival 2011 in Madrid

(UPDATING Hier heb je de Programmering van het Classics Festival in de zomer van 2012 in Madrid)

Je bent nog steeds op tijd tot 15 augustus om een ​​van de Klassieke festivalconcerten in de zomer van 2011dat draagt ​​de klassieke muziek naar de steden van Madrid.

Hierin zomer 2011, dit is al traditioneel klassiek muziek concertfestival heeft concerten gepland in de stad Madrid en tot 52 dorpen in de Gemeenschap, die grotendeels in historische gebieden worden uitgevoerd.

In totaal zijn ze geprogrammeerd 83 concerten die 60 muzikale formaties interpreteren, voornamelijk Spaans, maar ook met de deelname van formaties uit Duitsland, Argentinië, de Verenigde Staten, Frankrijk, Brazilië, Australië en Peru, onder andere uit andere landen.

In het repertoire staan ​​werken van de Hoge Middeleeuwen tot heden, met 13 absolute premières en concerten gepland als eerbetoon aan Liszt en Mahler in zijn honderdjarigen.

Voor de overgrote meerderheid van Klassiekconcerten in de zomer van 2011 U kunt gratis naar binnen. Hier vindt u informatie over de prijzen van de tickets voor de concerten waarvoor de toegang is betaald.

Hieronder vindt u alle informatie over het festival 2011: 

  • Concertagenda van het Klassieke Festival in de zomer van 2011 in Madrid
  • Concerten gepland in de gemeenten van het Classical Summer Festival 2011 in Madrid
  • Bedrijven die deelnemen aan het Classical Summer Festival 2011 in Madrid
<>

Video: Kielegats Carnavalsconcert 2018 (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send