Reizen

Middeleeuwse verhalen in het klooster van Santa María Real de Nieva in Segovia

Pin
Send
Share
Send
Send


Klooster van Santa María Real de Nieva in de buurt van Segovia

In de omgeving van Madrid je kunt verschillende hoeken bezoeken met grote artistieke juwelen van de Middeleeuwen, sommigen van hen niet zo bekend.

Dat is het geval met Klooster van het klooster van Santa María Real de Nieva, dat u slechts een half uur ten noordwesten van het nabijgelegen vindt segovia stad.

In dit klooster kun je naar de tijd gaan waarin bijna de hele bevolking analfabeet was en de covers en hoofdsteden van de kerk Het werd gebruikt om verhalen te vertellen via hun artistieke voorstellingen.


Geschiedenis hoofdsteden in het klooster van Santa María Real de Nieva in Segovia

Door niet alleen religieuze maar ook profane scènes werd de religieuze doctrine verspreid, maar werden ook de gewoonten van het dagelijkse leven van de gemeenschap vertegenwoordigd.

Alle informatie in detail

  • Geschiedenis van het klooster Santa María la Real de Nieva
  • Hoe Santa María Real de Nieva te bezoeken
  • ORGANISEER UW REIS
  • Schema's Santa María Real de Nieva
  • Hoe krijg ik naar Santa María la Real de Nieva
  • Foto´ Santa María Real de Nieva
  • NUTTIGE TIPS voor uw REIS

Geschiedenis van het klooster Santa María la Real de Nieva

De bouw van de kerk van dit kleine stadje van de rand van Segovia dateert uit 1393, vanaf 1400 start de bouw van het aangrenzende klooster Dat behoorde tot de Dominicaanse orde.

Tegelijkertijd is dit gotische kerk Het werd uitgebreid met de huidige drie schepen en een kop met kapellen.

de Klooster van Santa María Real de Nieva, die van buitenaf u rechtstreeks kunt bereiken via een kleine deur met een boog gericht naar de hoofdplein van de stad, het werd gebouwd in deze tijd, aan het begin van de 15e eeuw, ook in gotische stijl.


Kerk van Santa María Real de Nieva in de buurt van Segovia

Vierkant van vorm, het klooster heeft de karakteristieke configuratie vier galerijen en een tuin in het midden.

In deze galerijen worden hun beroemdheden verspreid gotische hoofdsteden.

Voor de vorige Benedictijnse en Cisterciënzer kloosters, wiens toegang beperkt was tot de gemeenschap van broeders, was dit klooster van de Dominicanen opgevat als open voor de seculiere gemeenschap.

Hoe Santa María Real de Nieva te bezoeken

uw bezoek aan het klooster van Santa María Real de Nieva Het moet zich richten op de visie van de verschillende hoofdsteden, met talloze scènes waarin ze, naast religieuze verhalen, protagonisten waren van de adel tot de eenvoudigste boeren.

Op deze manier is het hoofdthema het leven van het religieuze klooster, hun dagelijkse bezigheden, evenals de prediking.


Historische hoofdsteden in het klooster van Santa María Real de Nieva

Aan de andere kant vindt u scènes met betrekking tot agrarische beroepen tijdens de verschillende tijden van het jaar.

En ook een ander thema van hoofdsteden van Santa María Real de Nieva zij zijn de krijgersscènes of recreatieve activiteiten, zoals jagen of valkerij, waarin de hoofdrolspelers de adel zijn.

Schema's Santa María Real de Nieva

de schema's om het klooster van Santa María Real de Nieva te bezoeken ze zijn van maandag tot vrijdag van 9 tot 14,30 uur en in het weekend van 10 tot 14,30 uur, hoewel het raadzaam is om vóór het bezoek te bevestigen door te bellen naar 921 594 036.

De ingang van het klooster, die via een deur naast de kerk is gemaakt, is gratis.

Hoe krijg ik naar Santa María la Real de Nieva

Santa Maria la Real de Nieva Het ligt 30 kilometer ten noordwesten van de stad Segovia, van waaruit het een half uur duurt om aan te komen.

Foto´ Santa María Real de Nieva

Hier heb je meer foto's van dit prachtige klooster, verklaard nationaal monumenten van zijn beroemdheden gehistorieerde hoofdsteden, die u heel dicht bij Segovia kunt bezoeken.
<>

Pin
Send
Share
Send
Send