Reizen

Een belconcert opent de evenementen van El Greco 2014 in Toledo

Pin
Send
Share
Send
Send


Klokkentoren van de kathedraal van Toledo

Wist je dat herdenkingsdaden El Greco 2014 ze openen met een klokkenconcert in Toledo?

Inderdaad, dit jaar begint het jaar gewijd aan Greco, waarin belangrijke culturele activiteiten zullen worden uitgevoerd, zowel in de stad waaraan zijn leven was verbonden, als in Madrid of Valladolid.

Hiertoe is het breed Greco tentoonstellingsprogramma 2014, met de grootste tentoonstelling tot nu toe gewijd aan de Kretenzische schilder, die plaatsvindt in de Santa Cruz Museum van Toledo, en ook een belangrijke tentoonstelling in de Prado Museum.


Klokkentoren van de jezuïetenkerk in Toledo

Het is zaterdag 18 januari vanaf 20.00 uur wanneer de Greco Bells Concert 2014 van Toledo uitgevoerd door de Spaanse componist Llorenc Barber, die al meer dan 150 werken heeft gecomponeerd die zijn uitgevoerd met de klokken van steden in veel landen, zoals Spanje, Mexico, Portugal, Duitsland, Italië, Nederland, Frankrijk, Polen of Denemarken.

Dit klokkenconcert zal worden uitgevoerd met behulp van de klokken van maximaal 15 klokkentorens van kerken en kloosters van de stad, zijnde de stercampagne bekend als La Gorda, gelegen in de Kathedraal van Toledo toren, die 14 ton weegt.

Oké nuhoe te luisteren naar het klokkenconcert van Toledo?

Hiervoor worden een aantal tips gegeven. bij de eerste raadpleging van de kerkkaart die eraan deelnemen.

Het wordt aanbevolen om te zoeken naar een open plek, zoals de pleinen of parken van de stad, waar u dan zwijgt. De gekozen plaats moet niet naast een specifieke klokkentoren liggen, maar moet het geluid van meerdere beltonen laten horen.

Bekende melodieën zijn niet te verwachten, maar het gerommel en gerinkel van verschillende bellen die tegelijkertijd een speciale echo creëren.

Hier kun je de Greco bell concertschema 2014, evenals de kaart van kerken waarvan de klokkentorens erin worden gebruikt.

<>

Video: HOODOO pres. DWELE & BAND - - Stage Club Hamburg (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send