Reizen

Segovia - Dit is de rondleiding door het Parral-klooster naast de rivier de Eresma

Pin
Send
Share
Send
Send


Klooster van de Portería in het klooster van El Parral in Segovia

Een van de grote verrassingen die ons te wachten staan Segovia is de Parral klooster, die je vindt in de vallei van de rivier de Eresma.

naar bezoek het klooster van El Parral, krijgt u toegang tot de weg die begint vanaf de waterleiding Naar het noordoosten. Op het tweede kruispunt aan de rechterkant heb je de omweg die je naar het Alameda-gebied brengt, waar het kloostergebouw zich bevindt.

Na het passeren van de munt, uit de 16e eeuw, en het oversteken van de rivier, komt u bij de deuren van het klooster.

Voor je zie je het grote Parral Kloosterkerk, waarvan de buitengevel de artistieke pracht aankondigt die u binnen zult vinden.


Graf in de kerk van het klooster van Santa María de El Parral in Segovia

U zult de deur van de kerk gesloten vinden, zoals die van het klooster, omdat het bezoek alleen op bepaalde tijden en op een geleide manier wordt uitgevoerd.

Tijdens het bezoek ontdekt u niet alleen de grote artistieke schoonheid van het interieur van de kerk, maar ook een prachtige panoramisch uitzicht op het Alcazar van Segovia. En op dezelfde manier zul je details van het leven van stilte en gebed van de elf Jerome-monniken van het klooster weten.


Uitzicht op het Alcazar vanaf de portiek van het klooster van El Parral in Segovia

de openingstijden van het klooster van Parral de Segovia ze zijn van woensdag tot zaterdag om 10, 11.30, 16.15 en 17.45 uur. Op zon- en feestdagen zijn er bezoeken om 10, 16.15 en 17.45 uur.

Om het te doen rondleiding door het Parral-klooster, moet u op de geplande starttijd aankomen. De portier van het klooster zal het verlaten en allereerst zal het je leiden om de kerk te zien.


Kerkbanken vervaardigd in het klooster van El Parral in Segovia

Na je te verrassen met de grote artistieke rijkdom hiervan gotische kerk, keert u terug naar de deur van het klooster, die u zult oversteken om toegang te krijgen tot een arcade galerij voor een vijver omringd door boomgaarden. Voordat u het bovengenoemde panoramische uitzicht op de Alcazar van Segovia.

Daarna tour je door de Klooster van het doel en, ten slotte komt u bij de ingang van Klooster van de Hospedería, wat omdat het al een sluitzone is, je alleen door een groot glas ziet.

Tijdens het bezoek zult u ook weten dat momenteel de Parral klooster Het is een kleine fabriek die kerkbanken produceert, waar elf werknemers werken, en je kunt een aantal voorbeelden hiervan zien in het bovengenoemde klooster van de Portería.


Vijver op de veranda van het klooster van El Parral in Segovia

Evenzo zult u de ontdekken Hospedería del Monasterio del Parral, waarnaar u kunt gaan (alleen mannen ...) om niet langer dan een week het leven van afsluiting en stilte te delen met de monniken van Jerome.

En als het je aandacht trekt, ga dan naar a Gregoriaanse zangmis, je kunt het doen in de Parral Kloosterkerk. Elke zondag en vakantie van het jaar heb je om 12.00 uur een mis en deze duurt ongeveer 75 minuten in de zomer en ongeveer 50 minuten in de rest van het jaar, omdat het kerkterrein erg koud is in de winter.

In het zomerseizoen kunt u ook luisteren naar het gregoriaans van de jerome monniken in de massa die de werkdagen om 13 uur vieren.

En ten slotte, merk op dat de prijs die u moet betalen voor het bezoek aan het klooster is het testament.

<>

Video: rondleiding santa barbara (Juli- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send