Reizen

Segovia - Dit is de gotische kerk van Paradinas

Pin
Send
Share
Send
Send


Paradinas-kerk in de provincie Segovia

De grote rijkdom aan cultureel erfgoed wat zit erin Spanje Het is niet beperkt tot de grote monumenten die u kunt bezoeken in steden en dorpen in het hele geografische gebied.

Deze rijkdom betekent dat je in de meest ongewone hoeken interessante architecturale juwelen kunt vinden.

Dat is het geval met de Paradinas kerkin de provincie Segovia, waar ik onlangs een vriend ben gaan bezoeken die zijn 'toevlucht' heeft in dit kleine stadje op slechts 30 kilometer van de hoofdstad.


Interieur van de kerk van Paradinas in de provincie Segovia

Afhankelijk van de nabijgelegen gemeente Santa Maria la Real de Nieva, die u mogelijk heeft bezocht om de Gotisch klooster van zijn klooster. de Paradinas kerk Je vindt het aan de rand van het kleine stadscentrum, naast een bos.

Uiterlijk lijkt het een van de vele landelijke kerken die de Spaanse geografie bevloeien, en het laat je niet intueren dat je voor een 16e-eeuws gotisch gebouw zult zijn.

Met metselwerkmuren en een vierkante toren bevindt de ingang zich aan de noordgevel, aan een kant van het gebouw. In hetzelfde artikel staat een inscriptie die ons eraan herinnert dat het een toevluchtskerk was om criminelen tegen gerechtigheid te beschermen.


Interieur van de kerk van Paradinas in de provincie Segovia

Je vindt de echte architectonische attractie binnenin waar drie beuken gescheiden door grote kolommen zijn gerangschikt.

In jouw bezoek aan de kerk van Paradinas je zult enkele gewelven ontdekken met een rijke decoratie, zijnde van kruis degene die de hoofdkapel bedekt.

In deze kapel ziet u een groot altaarstuk uit de 18e eeuw ingericht in barokstijl. Aan weerszijden ervan bevinden zich nog twee andere barokke altaarstukken met kleinere afmetingen.


Interieur van de kerk van Paradinas in de provincie Segovia

Kortom, een kerk waar het de moeite waard is om te stoppen tijdens een route door dit gebied van de provincie Segovia.

Foto's Kerk van Paradinas

In afwachting van uw mogelijke bezoek, vindt u hier meer Foto's van de Paradinas-kerk in Segovia.


Hoe bereik je Paradinas

<>

Video: Segovia, Cathedral and Jewish Quarter - Spain 4K Travel Channel (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send