Reizen

Programmering van het Fringe Madrid Festival 2014, van 4 tot 27 juli

Pin
Send
Share
Send
Send


Fringe Madrid Festival 2014

Het was een van de grote nieuwigheden van de Villa Summers schema van twee jaar geleden in Madrid. Ik bedoel de viering voor de eerste keer van Fringe Madrid-festival, een reeks gedurfde voorstellen voor landschappelijke activiteiten die vervolgens werden gepresenteerd in de landschappelijke ruimte van Graaf Duke.

Na het succes van deze editie, de derde editie vanFringe Madrid 14, met een vernieuwd en ambitieuzer voorstel, dat wordt herhaald in de schilderachtige ruimte van abattoir waar het in het afgelopen jaar werd gehouden en dat plaatsvindt tussen 4 en 27 juli.

Als u de gelegenheid had gehad om reizen naar Edinburgh in augustus, samenvallend met de viering van Edinburgh International FestivalJe weet toch wel wat Fringe festival.

Fringe werd geboren in 1947 om artistieke groepen samen te brengen die niet waren geselecteerd voor het officiële programma van het festival.

Sindsdien hebben deze groepen de Koninklijke mijl, hoofdstraat van Edinburgh, het maken van straatoptredens en het promoten van de shows die plaatsvinden binnen de Edinburgh Fringe Festival.

de Fringe Madrid-festival het is de vertaling van die geest van de hoofdstad, zoals al is gebeurd in andere steden van de wereld waar soortgelijke festivals plaatsvinden, zoals New York, Dublin, Vancouver, Singapore, Montreal en Praag.

in Franje 14 je kunt risicovolle en innovatieve theatervoorstellen zien, prestatie, poppen, dans, polypoetry, clown, microteatro, schilderkunst of audiovisuele experimenten, met de deelname van meer dan 50 bedrijven geselecteerd uit de 555 ingediende voorstellen uit 32 verschillende landen.

Voor zijn viering, de abattoir biedt deelnemende bedrijven de meest bijzondere ruimtes van dit complex, zoals daken, steegjes, magazijnen of ondergronds, voor de ontwikkeling van shows die bekend staan ​​als site-specific, afgezien van de ruimtes die meestal worden gebruikt voor shows, zoalsSpaanse schepen, de set van Cineteca of kamer B van Cineteca,

de Opening van Fringe Festival 14 vindt plaats op Donderdag 3 juli met een concert van Karina Buhr, om 21.00 uur, gevolgd door de zogenaamde Pregón OFF, een show met de deelname van verschillende artiesten en die plaatsvindt om 22.00 uur, en ten slotte, DJ-K Sets vanaf 23.00 uur.

Hier kun je de Programmering van het Fringe Madrid-festival, die elke dag premières aanbiedt, met de informatie van schema en ticketprijzen.

<>

Video: Concezione non lineare del tempo - Fringe 2x08 "Agosto" (Juni- 2020).

Pin
Send
Share
Send
Send